Pantofii care ti se potrivesc, in functie de zodie

Ai remarcat ca, mai intotdeauna, ai aceleasi gusturi in materie de incaltaminte? Se intampla sa-ti placa aceleasi modele de pantofi si sa nu te abati de la acestea? Desi stii ca se poarta un anumit tip de pantofi, nu vrei sa-i porti pentru ca ti se par urati sau pentru ca esti de parere ca nu ti se potrivesc? Toate acestea se intampla pentru ca, potrivit zodiei tale, ai atractie catre anumite tipuri de incaltari, pe care le porti increzatoare si cu placere, indiferent de eveniment, ocazie, etc.

Informatii despre alegerea pantofilor in functie de zodie

Femeile din zodia berbec sunt adeptele pantofilor indrazneti si agresivi, care sa opreasca traficul in loc. In randul vedetelor din zodia berbecului care adora astfel de modele de pantofi se inscrie Sarah Jessica Parker.

Femeile din zodia Taur sunt caracterizate prin eleganta si rafinament si adora pantofii cu toc, fie ei si incomozi. Femeile din Taur renunta cu usurinta la comoditate in favoarea unor incaltari elegante, cu toc foarte inalt. Un exemplu in randul vedetelor este frumoasa Jessica Alba, care reuşeşte sa impace utilul cu placutul.

Pantofii ideali pentru femeile din zodia Gemeni sunt cei sexy si vaporosi, practici si, uneori, iesiti din tipare. Heidi Klum este vedeta care pune aceste idei in practica si care confirma talentul femeilor Gemeni in alegerea celor mai dichisiti pantofi.

Femeile din zodia Rac nu sunt adeptele pantofilor cu toc, deoarece, fiind mai visatoare, isi doresc sa fie intotdeauna cu picioarele pe pamant. Pantofii comozi, josi si simpli se numara printre preferatii femeii Rac. Actrita Liv Tyler arata ca poti fi originala si senzationala si intr-o pereche de pantofi josi, la un eveniment special.

Femeia Leu isi doreste sa fie mereu in centrul atentiei, de aceea iubeste pantofii stralucitori, glamour, care sa o scoata din anonimat. Femeia Leu prefera si extremitatile, putand sa poarte, cu aceeasi mandrie, o pereche de pantofi cu tinte, dar si o pereche de pantofi eleganti, stralucitori. Culorile auriu si argintiu se numara printre cele preferate, asa cum este cazul si lui Jennifer Lopez.

Femeile din Fecioara sunt foarte practice si nu pot renunta la acest aspect nici cand vine vorba de pantofi. Astfel ca acestea aleg intotdeauna stilul rafinat si elegant si vor mereu sa aibe o atitudine serioasa, catre sobru. Un exemplu din randul vedetelor este frumoasa actrita Salma Hayek.

Femeia Balanta este originala si indecisa, astfel ca are numeroase modele de pantofi, dintre cele mai extravagante si mai nonconformiste. Un exemplu in acest sens este si frumoasa cantareata Gwen Stefani.

Femeia Scorpion este misterioasa si fermecatoare si foloseste intotdeauna latura eleganta a pantofilor. Pantofii cu toc inalt au fost, practic, creati pentru femeile din Scorpion!

Femeia din Sagetator iubeste libertatea si acest lucru se remarca si in alegerile pe care le face in materie de pantofi. Femeia Sagetator iubeste pantofii deschisi, liberi, practici si cu talpa ortopedica. Un exemplu din lumea vedetelor este actrita Alyssa Milano care a ales papucii cu talpa ortopedica, cu toate ca se afla, permanent, in lumina reflectoarelor.

Pentru femeia Capricorn este foarte important statul social si isi doreste ca cei din jurul sau sa aiba o imagine clara despre ea. Femeia Sagetator nu incearca nimic iesit din comun si stie exact ce-si doreste. Pantofii in stil business definesc perfect femeia Sagetator. Supermodelul Kate Moss poarta balerini negri, clasici, dar destul de eleganti.

Femeia Varsator este rebela, amuzanta si intotdeauna interesata de nou si de culoare. Pantofii femeilor din Varsator sunt colorati, creati chiar de ele si facuti pe comanda. Paris Hilton este femeia varsator tipica ce isi croieste pantofii si ii face, intotdeauna, pe comanda.

Femeia Pesti este fermecatoare si inovatoare, iar firea ei duala oscileaza intre nou si vintage. Orice ar face, femeia Pesti reuseste tot timpul sa iasa din tipare si sa asocieze pantofii cu tinte la accesorii la care altii nici nu s-ar fi gandit. Un exemplu de femei Pesti tipica este Rihanna.