Invitatii potrivite pentru nunta ta

Invitatiile de nunta sunt de regula un motiv de bucurie pentru miri, deoarece se presupune ca ele sunt cel mai usor de ales si nu reprezinta mari batai de cap, nici financiare si de niciun alt fel, mai ales pentru ca avem foarte multe variante la dispozitie. Puteti opta pentru invitatii tbz la nunta, acestea fiind simple, fine, de bun gust, ajutand chiar nunta sa fie conturata intr-un stil frumos.

Acest tip de invitatii merita si un citat de vaza sau un motto, care sa preceada invitatiei propriu zise, iar aici avem la alegere din infinite cuvinte frumos ordonate pentru a le pune marturie dragostei unui cuplu. Amy Bloom este de parere ca “Intr-o relatie adevarata ambii parteneri incearca sa ofere tot ce au ei mai de pret si chiar ajung sa dea mai mult decat au. Nu este vorba despre merite si, cu atat mai putin, despre obligatie. Ceea ce conteaza este sa incerci sa iti faci partenerul cat mai fericit pentru ca fericirea lui se adauga la fericirea ta. Totul sta in mainile tale, tot ce ai de dat, tot ce ai de primit.” Iar daca ati ales invitatii pentru nunta tbz, de pe crisiashop.ro aceasta categorie de invitatii va imbina perfect sentimentul de iubire, cu cel de respect, prin clasica lor infatisare cat si prin accesoriile frumoase si pline de detalii fine. Aceste modele sunt variate ele fiind sub forma unui pergament, sub forma unor invitatii simpatice cu desene sau a unor plicuri cu surprize.

Spiritul inovator nu face decat sa atraga mai multi clienti si mai multe aprecieri caci in fond, asa cum spune si Salzberg - “Nu conteaza cat timp am fost blocati intr-un sens al limitarii noastre” ci conteaza ca am fost capabili sa ne deblocam fara sa conteze cat ne-a luat si cum am reusit.