Atentie fetelor

Hm, e atat de simplu. Totul e sa-ti faci un cont. Sau cel putin asa crezi. Te uiti, vezi cati barbati *singuri* sunt. Tu esti tot singura. Deci totul e ok.
Acum esti abordata de barbati. Tastezi cateva cuvinte,iti dai seama sau nu ce fel de om este. acum incepe dialogul. Acum, dragele mele sa va povestesc eu ce fel de barbati intalnim.

Hm, de fapt, daca stam bine sa ne gandim sunt toti la fel, difera doar abordarea pe care o aplica. Barbatii mai inaintati in varsta, iti scriu cuvinte frumoase, siropoase, deh, sunt la andropauza,vor *carne tanara*, sa se simta si ei in vigoare. Ca sunt insurati sau nu, e tot acelasi lucru. Se gandesc ca peste putin timp vor fi impotenti (sau poate chiar sunt), si isi dau seama, ca in materie de sex nu au facut chiar totul.Si deh, viata se scurge…Si oricum, chiar daca alegi varianta asta, nu fi atat de sigura ca se va si intampla ceva!   

Libidinosii, o categorie interesanta, daca esti atrasa. Iti cer poze, web, te intreaba ce pozitie iti place, daca porti sau nu lenjerie intima, cu alte cuvinte, onanisti on line. De regula nu au curajul sa dea ochii cu o femeie. Si, mai grav, multi dintre ei au o femeie langa ei, dar viata lor sexuala e la pamant si vor actiune, sau ratati sentimentali, care nu au avut noroc in dragoste, nu reusesc sau aiba o relatie.
   
Intelectualii, aici ti se pare ca ai dat lovitura! Sofisticati isi dau seama din cateva cuvinte cum e femeia din spatele monitorului. Daca e o femeie naiva, se plictisesc repede. Daca dau peste cineva apropiat lor, fac tot posibilul sa o faca sa lase garda jos. Si gata, cand iti spui ca ai gasit pe cineva de calitate, pah, au disparut. Distractia s-a terminat pentru ei. Hm, devii dezamagita, nu numai ca tipul respectiv te-a lasat balta, ci cum ai putut fi atat de fraiera sa-l crezi.Chiar ti-a cerut si numarul de telefon, a vorbit cu tine sa te convinga si mai mult de intentiile tale.

Va urma….