Schimba aspectul gradinii sau curtii casei tale cu un proiector cu LED modern si ieftin

Daca v-ati mutat in casa noua, care mai are si o curte destul de mare, sigur veti avea nevoie de un proiector cu LED sau mai multe pentru a accentua anumite zone sau pentru a ilumina toata curtea pe perioada noptii. Proiectoarele de acest tip sunt usor de montat, rezista la variatiile de temperatura, se pot repara usor in caz de defectiune si se pot monta oriunde in curte. Ledurile nu se supraincing, nu exista riscul declansarii unui incendiu, la fel cum nu este poluat nici mediul pentru ca nu au in componenta substante toxice precum mercurul sau plumbul.

Problema cea mare cu iluminatul spatiului exterior al unei case tine de facturile la energie electrica si de eficientizarea gradului de lumina care este proiectata asupra casei si imprejurimilor. Un proiector cu LED va poate scuti de teama facturilor prea mari, reducand consumul de energie electrica cu pana la 50%, sustinand in schimb un randament crescut si un iluminat perfect pentru intreaga suprafata deservita de fiecare proiector. Proiectoarele se aprin imediat, lumina nu este deranjanta la ochi, nu atrag insectele, sunt usor de repozitionat si orientat, nu emite raze UV sau infrarosii si nu reprezinta o sursa puternica de caldura. Durata de viata a acestora este foarte mare, inlocuirea ledurilor se face rapid si sigur, costurile de intretinere sunt mici pe termen lung, iar eficienta creste pe masura ce acestea ajung sa fie pozitionate in zone in care mediul ambient e ferit de prea mare umiditate si de socuri permanente.

Iluminatul este si el neintrerupt, nu sunt momente in care sa nu mai mearga ledurile, acestea rezistand bine chiar si dupa cateva ore de functionare continua. Investitia initiala nu este mare si se amortizeaza rapid, intreg designul casei si gradinii, al curtii fiind imbunatatit prin aceste accente realizate cu ajutorul proiectoarelor cu led.