Iarna in tendinte si culori

Incet, incet sezonul de toamna se inchieie si iarna isi intra in drepturi. Da,este acel moment iar.

Va trebui sa te innoiesti, sa iti cumperi iar haine pentru iarna. Pentru unii, asta este mereu o problema, insa pentru altii este un prilej de a bucurie.

Pana la urma, iarna iti ofera sansa sa te imbraci cu cat mai multe haine. Asta inseamna ca poti sa cumperi cat mai multe haine si sa le combini cat mai creativ posibil.

Eu sunt o persoana careia ii place in mod special sa combine haine, nuante, culori astfel incat sa iasa mereu ceva frumos si original. Nu mi-a placut niciodata sa ma iau neaparat dupa tendinte moda.

Imi place sa cred ca stilul se deprinde pe parcurs si care depinde de personalitatea fiecaruia dintre noi. Asta nu inseamna ca nu iau aceste tendinte moda in serios. De exemplu, nu pot sa spun ca nu m-a bucurat enorm ca se poarta in acest sezon haine de inspiratie militara si culorile kaki, verde, galben pal.

Mi se pare ca, aceste culori, iti permit sa iti exprimi personalitatea si daca trebuie sa te imbraci des office, aceste tendinte moda iti permit sa gasesti ceva care se potriveste si la munca, dar si in timpul liber. In plus materialele ce se poarta sunt dintre cele mai confortabile si asta nu poate decat sa ma faca sa ma bucur.

Cel mai bine cred ca este sa nu te iei dupa sfaturile angajatilor din magazinele clasice, ci sa iti alegi singura, fie de la magazinele online sau de la cele clasice, insa mereu fiind atenta la ce ti se potriveste. Vad multe persoane care se uita la “tendinte moda” si aleg haine care nu li se potrivesc. Eu cred ca trebuie sa te asiguri mereu ca imaginea ta este exact ca tine.