Balaceala solara

Ei, iata ca a venit si vara cea mult asteptata si odata cu ea, concediile la mare. Acum toata lumea cauta sa isi insuseasca bronzul acela natural de mare, pe care nu-l capeti la nicio piscina. Si cum concediile sunt scurte, mai toata lumea sta cu orele la soare, in speranta ca se vor innegri intr-un timp cat mai scurt, pentru toata vara. Daca stai doar o zi sau doua, secretul este sa te uzi cat mai des si sa folosesti produse cu protectie solara. Nu cum au facut niste prieteni de-ai mei, care au acaparat tot soarele intr-o zi de plaja, fara protectie si fara apa. Dupa un drum obositor, au adormit toti pe sezlong si s-au trezit mai rosii ca racul. Acum, s-au lipsit deja de doua randuri de piele si...cred ca mai urmeaza:)). Bine ca nu au dormit ceva mai mult, ca sa se lipseasca de tot de ea. In orice caz, este esential sa ne protejam cu orice avem la indemana, fie ca vorbim de o crema, un prosop sau un ulei de plaja. La modul cel mai serios, nu este de glumit cu astfel de lucruri.

Daca alegeti sa petreceti o saptamana sau mai mult, o sa va vand un pont. Crema de galbenele face minuni. Bronzeaza uniform, reda stralucirea pielii si o si catifeleaza in acelasi timp. O puteti folosi cu incredere atat pe fata cat si pe corp. Solutii mai sunt destule. O doza de bere, creme cu protectie crescuta la soare, uleiuri de plaja, ulei de masline si chiar apa. Toate isi fac efectul cu succes. Eu folosesc in mod repetat, ulei de plaja sau ulei de masline. Orice, numai sa atraga soarele. Dupa fiecare iesire din apa, stau doua minute sa ma usuc si ma ung repede cu el. In felul acesta, ma innegresc mult mai repede in doar cateva zile. Daca deja am o saptamana la dispozitie, ma transform in cioara. Acum, fara nicio gluma, folositi ulei cat mai des, sau puneti apa intr-un recipient cu pulverizator si dati pe piele in mod repetat. Tehnica asta atrage tot soarele numai pentru voi.

Oricum ar fi, nu uitati sa folositi protectie solara. Altfel, riscati sa va inrositi inutil, sa va ardeti pielea si mai apoi sa se cojeasca. Nu uitati niciodata de fata si gat, si mai ales de talpile picioarelor. Devin caraghioase cand ies in evidenta la o pereche de sandalute.