Service vs. mester. Pe mana cui lasam iPhone-ul cu probleme?

Defectarea unui telefon smart mai scump, cum e si iPhone-ul, este un motiv de ingrijorare pentru posesor, mai ales daca acesta depinde de el 24 de ore din 24. Constatarea oricaror defectiuni este urmata de cautarea unor solutii pentru remedierea lor rapida. Sunt doua variante de luat in seama: apelarea la un service cu experienta sau lasarea telefonului smart pe mana unui „mester” electronist priceput la toate. Dintre cele doua variante prima este cea recomandata de specialisti, mai ales daca vreti sa va bazati pe telefon pe o perioada lunga dupa reparatie.

In service se ofera garantie, pentru reparatii iphone Bucuresti timpul de asteptare pana la finalizarea lor poate fi de la 30 de minute la cateva zile, toate piesele folosite sunt originale si sunt luate direct din stoc. Un service cu experienta si sute de reparatii iphone Bucuresti va avea si tehnologii de ultima generatie si un mediu de lucru adaptat pentru conditii optime de reparare a problemor intalnite. Diagnosticarea este gratuita, nu e nevoie de programari, fiecare dispozitiv mobil este testat dupa remedierea problemelor, orice defecte care nu sunt vizibile cu ochiul liber sunt gasite si reparate in cel mai scurt timp. Cu un service profesionist aveti mereu un tehnician care se ocupa doar de telefonul smart adus in service, serviciile oferite sunt diverse, de la inlocuire sticla si display la inlocuire camere sau piese defecte, se pot face si interventii pe placa de baza. De cealalta parte „mesterul” electronist nu ofera garantie, piesele nu sunt neaparat noi, originale, calitatea interventiilor poate lasa de dorit, pot sa apara ulterior si alte defecte. Mediul de lucru si instrumentele folosite in remedierea problemelor intalnite nu sunt cele mai potrivite, diagnosticarea poate costa, la fel si deplasarea pana la domiciliu, daca e cazul.

Spre deosebire de tehnicienii din service care cunosc foarte bine cum functioneaza un iPhone, „mesterul” nu are cunostinte avansate despre dispozitivul celor de la Apple si nu isi poate da seama usor de defectele aparute. Pretul final nu este chiar asa de transparent la un mester, pe cand la service stiti de la inceput cat costa interventia.