Ballroom-ul, locul unde invitatii si mirii vor fi personajele principale ale unei petreceri pe cinste

Nu te-ai hotarat inca unde vei face petrecerea de nunta? Restaurantele unde ai fost nu aveau sali suficient de mari pentru numarul de invitati pe care-i vei avea? O solutie pentru petrecerea de nunta la care visezi de un an intreg este inchirierea unei sali intr-un ballroom nunti. Ce vei avea la dispozitie daca iei in considerare un ballroom?

In primul rand spatiu foarte mare, vorbim de saloane pentru evenimente de peste 400-500 locuri, chiar mai mult, in functie de cat de mare e locatia in care sunt amplasate, de un numar mai mare de sali decat la restaurant, de loc mai mult, de ring de dans impresionant si mese premium. La toate acestea se adauga si decoratiuni interioare realizate de catre cei mai cunoscuti designeri locali sau nationali, personal pregatit sa faca fata oricaror provocari, bucatari care stiu sa gateasca orice doreste cuplul de miri pentru ca toti invitatii sa fie placut impresionati de fiecare preparat. In al doilea rand, intr-un ballroom nunti vei gasi echipamente de sonorizare si de iluminat care indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, sali cu acustica foarte buna, ba chiar si ochestra sau DJ gata sa porneasca distractia cu muzica de calitate si sa o mentina pana spre dimineata. In al treilea rand, ballroom-ul inseamna si o cladire eleganta, impozanta, o primire ca la palat, dotari de cea mai buna calitate si personal, bucatari profesionisti care au deja la activ zeci de petreceri mari si stiu cum sa reactioneze cand e foarte aglomerat si se descurca in orice situatie.

Nu in ultimul rand trebuie sa stiti ca la un ballroom atmosfera va fi una mult mai primitoare si mai „degajata” decat la un restaurant, lumea se poate misca in voie, copiii se pot juca cum doresc fara sa se raneasca, fiecare invitat poate avea la dispozitie un spatiu mult mai mare in care sa poata socializa si unde sa se poata distra alaturi de ceilalti participanti.