Rombiz isi premiaza clientii la 25 de ani pe piata din Romania

Cu o experienta uriasa pe piata de electrocasnice online din Romania, Rombiz implineste anul acesta 25 de ani. Aniversarea Rombiz 25 inseamna 25 de ani de cand serviciile sale sunt dedicate clientilor, 25 de ani de cand ofertele sale sunt intotdeauna pe primele locuri din top, 25 de ani de cand clientii il recomanda ca una dintre cele mai bune optiuni atunci cand vine vorba de shopping online pentru aparatura pentru casa dar nu numai.

Inca din anul 1991 cei de la Rombiz si-au propus ca prin eforturi sustinute sa imbunatateasca mereu oferta de servicii dar si gama de branduri, cu nume dintre cele mai cunoscute pe piata de profil, si la preturi dintre cele mai competitive. Oferta magazinului online cuprinde la acest moment aparatura TV, electronica si foto, computere si periferice, componente PC, produse pe segmentul printing (imprimante, multifunctionale etc), telefoane si tablete, electronice auto, electrocasnice mari (aparate frigorifice, aragazuri, masini de spalat si aparatura pentru climatizare), electrocasnice mici (de la cele pentru bucatarie pana la cele necesare in locuinta), electrocasnice incorporabile, produse sanitare, produse pentru casa si gradina, articole de gaming, ingrijire corporala si produse pentru copii, de la carucioare pana la jucarii, biberoane si suzete. Cu alte cuvinte o oferta ideala pentru orice familie, cu produse absolut necesare in orice casa.

Cu ocazia aniversarii de anul acesta, Rombiz a pregatit pentru clientii sai un concurs cu premii constand in electrocasnice de top. Orice client Rombiz poate fi castigator, avand sanse automat, prin simpla cumparare de produse in valoare de minim 300 RON. Fiecare comanda de minim 300 RON inseamna o sansa de castig (cu pana la cinci sanse disponibile pentru fiecare client). Astfel, luna de luna in 2016, orice client Rombiz poate intra automat in cursa si poate castiga premii constand in electrocasnice ale brandurilor de top.