Artificiile din inima Londrei

In Romania sunt foarte putine momente din an in care am ocazia sa privesc artificiile colorate pe cerul instelat. Printre aceste ocazii se numara zilele orasului, poate cate o nunta si cea mai frumoasa ocazie, revelionul. Trecerea dintre ani este impodobita intotdeauna cu artificii. Este foarte frumos sa stai alaturi de cei dragi si de o multime mare de oameni si sa privesti artificiile care apar pe cer.

In mii de culori, modele, forme si marimi acestea isi fac aparitia pe cerul instelat rand pe rand, iar albastrul cerului de seara se transforma in diferite culori. Pocniturile artificiilor trezesc in tine bucuria de copil, fac ca ceva din tine sa tresalte si privindu-le, pe moment, uiti de toate grijile, poverile si necazurile pe care le ai. Fiecare tara si oras organizeaza intr-un mod aparte aceasta sarbatoare. Ca si Romania, Marea Britanie a marcat trecerea in anul 2015 printr-o explozie de lumini. Focul de artificii a avut loc, de altfel ca de fiecare data ,in inima tarii. Undeva in apropiere de marele ceas Big Ban, pe acorduri muzicale, timp de aproximativ 10 minute, cerul capitalei a fost acoperit de artificii.

Foarte bine gandite si sincronizate perfect cu muzica, artificiile apareau pe cerul instelat rand pe rand, foarte deosebite si colorate. Sute de oameni au luat parte live la acest eveniment din centrul Londrei. Copii, parinti, bunici, foate multi au fost prezenti pentru a vedea ploaia de artificii din data de 31 decembrie 2015, incepand cu ora 23:55.