Pantalonii ideali pentru sarcina

Pantalonii pentru perioada maternitatii sunt special conceputi pentru a face femeile sa se simta confortabil, fie la birou, fie in timpul liber, la cumparaturi sau la o iesire in oras, alaturi de partener sau de prieteni. Magazinele cu haine pentru femei insarcinate, la fel ca si marile branduri de haine care au si departamente dedicate special femeilor insarcinate (Zara Mom, H&M Maternity Wear sau C&A Maternity sunt doar cateva exemple) ofera variate optiuni, perfecte pentru orice stil vestimentar sau orice stil de viata. 

Astfel, la categoria pantaloni gravide, este neaparat necesar sa optezi pentru cel putin o pereche de jeans (perechea de pantaloni pe care sigur toate viitoarele mamici o au in garderoba): sunt extrem de versatili si pot fi purtati atat la birou cat si la o iesire in oras, in functie de ceea ce asortezi in partea de sus si de tipul de incaltaminte ales. Pentru doamnele care au un loc de munca ce impune in cea mai mare parte a timpului tinute business, oferta de pantaloni pentru perioada sarcinii nu este deloc saraca in pantaloni office. Fie ca vorbim despre pantaloni cu croiala skinny, pantaloni conici, clasici, sau despre cei cu dunga, ideal de purtat atat cu camasa cat si cu taioare (atentie insa la tipul de taior pe care il alegeti pentru lunile de sarcina cand abdomenul este mai evident), vei avea mereu de ales unii perfect adaptati stilului tau. Pentru perioadele in care ai nevoie de vestimentatie sportiva (desi nu este recomandabil sa faci activitati sportive intense in perioada sarcinii) ai la dispozitie si pantaloni de trening special conceputi pentru aceasta perioada.

Pentru vara, daca se doreste o alternativa pentru rochitele lejere cu imprimeuri forale, lungi sau pana la genunchi, exista si varianta pantalonilor lejeri de vara, din in sau alte materiale lejere, cu talie joasa sau cele special concepute pentru perioada sarcinii.