Organismul si administrarea de steroizi

Pentru un novice in folosirea de steroizi, exista o multime de factori pe care ar trebui sa ii iei in considerare inainte de a incepe primul ciclu de administrare. In primul rand, nu trebuie sa iei steroizi decat cu exceptia cazului in care corpul tau s-a oprit complet din crestere. Pentru majoritatea barbatilor, corpul nu mai creste de la aproximativ 20 de ani. Apoi, ar trebui sa fie deja in forma si pregatite pentru a face fata administrarii de steroizi, fara a afecta dezvoltarea organelor si implicit a cresterii.

Desi exista mai multe tipuri de steroizi disponibili astazi, utilizatorii neexperimentati ar trebui sa inceapa intotdeauna cu testosteron pur. Deoarece acesta este agent activ in cele mai multe doze de steroizi, este important sa se cunoasca modul in care corpul tau va reactiona la aceasta substanta. O doza de 400 mg pe saptamana ar trebui sa fie suficienta pentru a observa rezultate reale pe parcursul unui prim ciclu. De asemenea, este foarte important ca intre cicluri sa existe o perioada de recuperare, de cele mai multe ori la fel de mare ca durata ciclului in sine. Ca dupa orice tratament administrat pe perioade mai lungi de timp, este bine sa lasi organismul sa se regenereze, dupa ce termini un ciclu.

Odata ce corpul tau a devenit familiar cu aportul de steroizi si ai invatat care compusi functioneaza mai bine pentru tine, este posibil sa doresti sa experimentezi diferite tipuri de cicluri pentru a vedea daca iti poti maximiza rezultatele. Astfel, daca vei administra tratamentul treptat, vei avea posibilitate sa afli ce este mai bine pentru tine, fara alte complicatii. In caz contrar, daca tratamentul este administrat in exces, exista posibilitatea aparitiei unor efecte secundare, care nu vor face decat sa te imbolnaveasca si nu sa te ajute.