Uita de preturile umflate si gaseste pret rca ieftin la Romasig

Soferii stiu cel mai bine cat de rau poate fi un accident in care masina ta nu are RCA si trebuie sa platesti totul din buzunar. Preturile prea mari, brokerii care incearca sa obtina cat mai multi bani si pret rca enorm de la viitorii asigurati si piata asigurarilor tot mai subreda dupa scandalurile uriase care au zguduit-o in ultima vreme au erodat increderea clientilor in societatile de asigurare. Asa ca, in loc sa se duca din agentie in agentie, clientii au preferat sa faca toate cautarile pe internet si sa isi aleaga exact RCA-ul ieftin si cel mai eficient.

La Romasig, broker de asigurari cu experienta de peste 15 ani, poti sa gasesti cele mai obiective si mai ieftine oferte RCA din online, cu preturile deja negociate si mentinute mereu in limite acceptabile. Pe romasig.ro poti afla in mai putin de trei minute care e cel mai bun pret rca de pe piata la momentul respectiv, fara prea multe batai de cap si timp pierdut pentru a gasi cea mai ieftina oferta. Nu trebuie decat introduceti in calculatorul online datele personale si cele din talonul masinii, detalii tehnice si sa asteptati pana cand se proceseaza toate rezultatele de la cele 12 societati de asigurare. La final veti avea un pret rca pentru fiecare dintre companiile selectate si va veti putea decide rapid care este cea mai potrivita din toate punctele de vedere pentru dvs. Procesul de comparare a ofertelor poate tine exact cat iti doresti, fara sa fii ingrijorat ca nu vei face cea mai buna alegere Daca politele de asigurare comandate depasesc 149 de RON, livrarea este gratuita, se face in 24 de ore.

Cu sapte zile inainte de expirarea politei puteti seta RCA Reminder pentru a fi sigur ca veti reinnoi la timp vechea politia RCA. Consultanta este gratuita, contactarea echipei Romasig facandu-se prin orice mijloace moderne sau clasice, e-mail, telefon, live chat etc.