Vreti sa slabiti si nu reusiti in timp util?

V-ati cam saturat de kilogramele in plus si de aluziile prietenilor atunci cand va aflati la masa sau in oras? Vreti sa aveti talie de viespe si forme de invidiat, dar dietele pe care le urmati nu prea fac fata? Incercati cu incredere medicamente naturiste pe baza de plante, mai ieftine si mai eficiente, fara efecte adverse si usor de asimilat.

Medicamentele naturale care au ca ingrediente mierea si scortisoara sunt de departe cele mai bune produse naturiste de slabit. De obicei, pentru a obtine efectele dorite e suficient sa amestecati doar o lingurita de miere bio de calitate cu jumatate de lingurita de scortisoara si sa combinati acest mix cu apa calda, exact ca in cazul unui ceai. Foarte bine este daca reusiti sa gasiti scortisoara proaspata si nu macinata si ambalata, pentru ca toate substantele folositoare organismului raman intacte si nu sunt trecute prin diferite stadii procesare. Pentru rezultate si mai bune, se fierbe acest amestec si se imparte in jumatate, prima parte dimineata, pe stomacul gol, a doua seara, inainte de culcare. Garantat, dupa doar o saptamana veti avea cu doua kilograme mai putin si nici macar nu veti fi nevoie sa renuntati la a manca tot ce va pofteste inima.

Toata grasimea din corp si in special cea depusa pe abdomen va disparea instant cu produse naturiste de slabit, dar asta doar daca se respecta dozele si concentratia. Daca nu va place mierea si scortisoara, puteti sa incercati produsele naturiste pe baza de soc, in special ceaiurile, numai trei lingurite de flori de soc fiind suficiente pentru un ceai puternic si cu gust foarte bun, care va poate ajuta sa dati jos kilogramele in plus prin eliminarea apei din corp si detoxifierea organismului. Un ceai si mai bun pentru slabit e ceaiul de urzica, printre putinele produse naturiste de slabit care aduc si energie corpului si contribuie la pierderea kilogramelor in plus, doua pe saptamana, daca se respecta cura de o luna, eliminand apa in exces din organism si toxinele din sange. De precizat ca mierea este un puternic antioxidant, scortisoara furnizeaza si ea energie, transformand zaharul in energie, socul este u bun laxativ si nu permite organismului sa ne ceara mancare fara noima, la orice ora, iar urzica are mult fier.

Tratamentele cu produse naturiste de slabit trebuie asociate cu diete bogate in vitamine si minerale si cu exercitii fizice in care efortul sa fie bine dozat. Doar asa veti avea un corp sanatos, veti castiga lupta cu kilogramele in plus si veti fi mereu in control in raport cu organismul vostru.