Divortul trece mai usor cand ai alaturi un avocat divort partaj

Decat sa traiasca toata viata in certuri si sa produca traume psihice copiilor, multe cupluri prefera sa initieze procedurile de divort pentru a porni fiecare pe drumul pe care-l considera a fi mai bun pentru el. Inainte, divortul presupunea angajarea unui avocat „la intamplare” sau „pe relatii”, care nu reusea totdeauna sa scoata in castigator clientul. De cand au aparut firmele de avocatura specializate in astfel de actiuni, un avocat Timisoara va reusi cu siguranta sa rezolve rapid si in favoarea clientului orice proces de divort, bazandu-se pe experienta si pe cazurile anterioare, rezolvate cu succes.

In prima faza, un avocat divort partaj Timisoara angajat pentru a va reprezenta in instanta va invita clientul la o consultatie initiala care se va scadea din pretul final al serviciilor prestate. Rostul acestei consultatii este sa se cunoasca mai in amanunt problema, sa se determine daca va fi si un partaj si o incredintare a minorului unui parinte sau altuia, clientul poate intreba orice legat de divort si partaj, isi poate lamuri toate necunoscutele, iar avocatul poate sa isi puna la punct o strategie de atac. Dupa incheierea contractului de colaborare, avocat divort partaj Timisoara va oferi consultatie juridica pentru divort, clientul va fi informat periodic de evolutia procesului, va fi reprezentat, i se vor redacta toate actele necesare, de la inceputul procedurii de divort si pana la final. De asemenea, in toate fazele procesului de divort si partaj va sti exact ce are de facut si se va negocia cu cealalta parte in numele sau.

Daca este implicat si un minor in procesul de divort, atunci avocatul va acorda asistenta pentru incredintarea corecta a copilului parintelui care are posibilitatea sa-l creasca in conditii normale, incercand sa stabileasca si cuantumul corect al pensiei alimentare pe care o va primi acesta. In acest fel, procesul va fi castigat de clientul avocatului, divortul va trece mai usor si nu va mai fi asa de stresant, iar copilul va ramane cu parintele care este indreptatit sa-l creasca si sa-i ofere un viitor mai bun.