Cheltuieste mai putin pe facturile de curent

Daca la bloc ai de asigurat lumina corespunzatoare in maxim patru-cinci camere, la casa sau la vila, iluminatul e o adevarata provocare. Facturile mult prea mai la lumina si gasirea unei metode mai economice de iluminare pentru toate camerele au determinat proprietarii de locuinte cu spatii foarte mari sa prefere varianta bec led in detrimentul neoanelor cu lumina proasta si becurilor incandente periculoase si daunatoare pentru vedere.

Consumul redus de energie, aplicarea mai usoara si mai sigura, lumina mai buna si spatiile mai mari care se pot lumina cu un singur bec led au marit bugetul alocat ledurilor de catre proprietari. Dintre toate tipurile de becuri cu led care sunt disponibile pe piata cele mai potrivite pentru case sau vile ar fi cele tip bec led cu senzor de miscare. La vreauled.ro, magazin online care comercializeaza o gama variata de becuri cu led si corpuri de iluminat pentru interior si exterior, accesorii, puteti cumpara cele mai noi modele de becuri cu led cu senzor de miscare. Cu un design deosebit si consum redus de energie electrica, bec led cu senzor de miscare are luminozitate foarte buna, un radiator de racire din aluminiu si rezista deosebit de bine la fluctuatiile de curent care distrug becurile normale, cu incandescenta sau neon. Senzorii de miscare bat pana la 3-5 metri, astfel ca in afara acestui perimetru ledurile se sting automat, consumul de curent fiind intrerupt. Becurile de acest tip sunt foarte utile la intrare, pe scari, in anexe sau garaje, pentru a se evita consumul prea mare de curent. Cel mai important avantaj al becurilor cu led insotite de senzori de miscare consta in evitare eficienta a uitarii lor aprinse intr-o camera pentru timp indelungat, fapt care ar umfla considerabil facturile de luna urmatoare.

Pe http://www.vreauled.ro/ livrarea comenzilor facute online se face rapid, prin curier, returul e permis, iar plata se face la predarea produselor.