Bancurile si rasul

Rasul este o activitate foarte sanatoasa pentru toata lumea, si ce poate ajuta mai bine decat niste bancuri tari? In lista cu bancuri tari, cele mai tari bancuri cu Bula sunt printre cele mai raspandite si se gasesc peste tot pe internet. In ultimii ani, cateva studii au demonstrat faptul ca a rade inseamna a fi mai putin stresat si a uita de probleme, asa ca e mai bine sa cautati niste bancuri tari sau chiar bancuri cu Bula pentru a va insenina ziua. Cand simti ca ceva nu merge bine, mai bine iti iei cateva minute libere si citesti bancuri cu Bula. Personajul legendar te va face pe data sa zambesti si chiar sa razi in hohote, de ce nu.
Bula este un personaj care apare in multe bancuri si chiar in bancuri tari, dar probabil ca multi se intreaba cine l-a inventat. Ei bine, unii rad si spun ca Bula a fost inventat de Ceasusescu, din lipsa de ocupatie. Altii spun ca Bula a fost cineva din perioada interbelica si ca a reinviat atunci cand a aparut internetul in Romania. Oricum ar fi, in multe bancuri tari apare Bula si devine personaje interesante, ilare, amuzante, capabile sa disimuleze inteligenta in spatele unui umor pe care oricine poate sa-l inteleaga.
Acest Bula din sutele de mii de bancuri este prezent oricand si in orice situatie poti sa-l amintesti. La cabinetul stomatologic, in sala de operatie, la tara, in vacanta, la munte, la mare sau in strainatate, Bula isi pune amprenta asupra multor lucruri. De asemenea, cel mai des intalnit in bancuri el apare ca un copil ce se preface a fi nestiutor, dar care isi ia, adeseori peste picior atat colegii, cat si profesorii si formele de invatamant. Da, Bula este in mod clar unul dintre cele mai prezente personaje de pe internet, in bancuri, in bancuri tari, dar si in bancuri mai putine bune, uneori. De aceea, oricum ai face, dai de el. La un moment dat s-a vehiculat ideea ca ar fi Jackie Chan de Romania. Orice este posibil.
Adevarul este ca Bula face glume pe seama oricui si poate nu conteaza atat de mult cine l-a inventat, daca a existat sau daca nu, atata timp cat ideea din bancuri este sa amuze. E foarte usor sa dai de Bula doar prin introducerea pe Google a “bancuri cu Bula”. Astfel vei intra in universul Bula, un univers care te va amuza si distra deopotriva! Bula este doar pretextul pentru a rade de orice aspect al societatii care nu este la locul lui.
In ceea ce priveste toate tipurile de bancuri tari, acestea provoaca rasul. Stiai ca rasul este cel care poate intari sistemul imunitar? Intr-adevar asa este, fapt care a fost si dovedit stiintific. E mai usor sa citesti bancuri decat sa te gandesti la cine stie ce retete complicate pentru sistemul imunitar care este atat de important. In acelasi timp, in cazul efectelor provocate de bancuri tari sau bancuri cu Bula, e bine sa stii ca acestea pot sa duca echivalarea cu 10 minute de jogging pe zi daca razi in hohote. E drept, miscarea e sanatoasa, dar atunci cand nu ai timp, de exemplu de 15 minute de pedalat pe o bicicleta medicinala, poti sa cauti mai multe bancuri cu Bula, pentru ca ele sunt sunt considerate a fi cele mai bune bancuri.
Nu abuzati insa de ras atunci cand citi bancuri cu Bula. Nici excesul nu este bun, dar este indicat atunci cand esti trist sau deprimat. Daca nu te vor face sa razi primele bancuri, atunci cu siguranta urmatoarele bancuri cu Bula iti vor aduce din nou bunadispozitie.