Cateva criterii pentru alegerea unor articole petrecere copii

Organizarea unei petreceri la un restaurant sau un spatiu de distractie pentru copii nu e asa de grea dar implica foarte multe necunoscute. Prima data, este problema sigurantei, nu poti sa ai control total asupra miscarilor copilului tau, mai ales daca participa la eveniment si alti cativa prieteni de-ai micutului. In al doilea rand, nu ai garantia ca toate articole petrecere copii sunt sigure si sunt folosite in conditii de maxima siguranta pentru sanatatea celor mici. Decat sa riscati sa ajungeti cu micutul la urgente, mai bine organizati dvs. o petrecere acasa, chiar daca mai restransa, insa mai sigura. Daca v-ati decis in aceasta privinta e bine sa stiti ca nici aici nu sunteti feriti de neplaceri.

In prima faza, trebuie sa fiti foarte atenti la ce articole petrecere copii luati, de unde le luati, pentru ce varsta sunt indicate si ce calitate au. Atentia sporita trebuie indreptata catre tot ce inseamna tacam sau canuta, farfurioara ori jucarii care par inofensive, dar pot fi periculoase. De exemplu, aveti mare grija la baloanele care sunt umflate prea tare sau sunt din materialele de proasta calitate-ele pot surzi copilul in cel mai rau caz, il pot lasa cu probleme de vedere daca ii pocnesc in fata, il pot rani. La fel, mare grija cu tuburile de confetti sau cu jucariile care au elemente prea mici, care pot fi inghitite. Alta problema care o puteti intampina este cea legata de lumanari. Desi par inofensive, ele sunt periculoase prin prisma substantelor din care sunt facute, fumului care il emana si a flacarii, care poate fi puternica, prea mare. Nu sunt recomandate lumanarile tip artificii, care au scantei greu de controlat si nici lumanarile care contin substante toxice care se emana la arderea pentru o perioada mai lunga. Alt criteriu de care trebuie sa tineti seama este cel care tine de varsta copiilor care vor participa la petrecere. Pe toate site-urile de articole petrecere copii veti gasi categorii speciale unde sunt indicate produsele care sunt destinate unei anumite varste.

Daca nu sunteti siguri pentru ce categorii de varsta sunt respectivele articole e bine sa intrebari pe cei de unde le cumparati pentru a evita orice accidente. Conteaza la fel de mult si cat de bine confectionate sunt, daca au garantie si ce tip de firma este cea care le vinde-de preferat sa cumparati numai de la firme mari sau de pe site-uri de unde stiti ca si alti parinti au cumparat produse si nu a fost nicio problema.