Cauti ceasuri Q&Q barbatesti cu un design deosebit?

Pentru barbati, felul in care arata este foarte important. Prima data cand intra in contact cu o persoana importanta, cu un partener de afaceri, gestul strangerii mainii este primul semn ca afacerea poate merge pe un drum bun. Daca la mana mai au si un ceas de calitate, premium, foarte sofisticat, dar, in acelasi timp, discret, elegant, succesul va fi cu siguranta de partea lor.

Cu fiecare din ceasurile din colectia de Ceasuri Q&Q barbatesti de pe secundar.ro, personalitatea si puterea tipic masculina sunt puse in evidenta intr-o maniera deosebita. Multe Ceasuri Q&Q barbatesti au bratara din piele sau otel inoxidabil, un stil elegant, casual, fashion, afisajul analog si digital, cu indicarea orelor, minutelor, secundelor. Fiecare dintre ceasurile din colectia de Ceasuri Q&Q barbatesti are rezistenta la apa de la la 5 sau 10 ATM, geamul din cristal mineral si carcasa dreptunghiulara sau rotunda din alama sau otel inoxidabil sporind rezistenta acestuia. Cu oricare ceas Q&Q pentru barbati vandut de secundar.ro nu veti intarzia niciodata la intalnirea cu persoana iubita pentru ca mecanismul japonez cu Quartz nu-i permite ceasului sa aiba o abatere prea mare fata de ora exacta. La unele modele exista aratatoare cu insertii luminescente, calendar, catarama tip fluture, unele avand si curea de silicon sau otel inoxidabil sau piele. Afisajul digital e foarte mare, usor de vazut chiar si pentru cei cu probleme de vedere, functiile speciale incluzand indicatorul pentru 24 de ore, numaratoarea inversa, cronometrul si ecranul iluminat.

Cromatica diversa este usor de asortat la orice tinuta, iar forma dinamica impune o usurinta in miscare, indiferent de cat de incet sau repede va deplasati. Daca veti cumpara un ceas barbatesc de la Q&Q in aceasta perioada veti beneficia de un discount consistent de pana la 35% din pretul de raft al produsului, in acest fel economisind pana la 200 de ron. Pentru toate ceasurile, garantia este de 24 de luni.