10 cascade incredibil de frumoase in lume

Kaieteur Falls, Guyana (Cu inaltimea sa de 251m, latimea de 113m, un volum de apa de 663m pe secunda, si peisajele incantatoare din imprejurimi, Kaieteur Falls este de 5 ori mai inalta decat Niagara si de doua ori decat Victoria Falls. Frumusetea acestei cascade consta si in faptul ca este mai retrasa, nefiind vizitata de foarte multi turisti, locul este mai pustiu si nu exista drumuri sau hoteluri de lux)

Plitvice Falls, Croatia (Nu este una dintre cele mai inalte sau mai late cascade din lume, dar privelistea oferita este uimitoare si unica in lume. Acest Parc National este renumit pentru lacurile sale aranjate sub forma de cascade. Exista 16 lacuri ce pot fi vazute la suprafata. Sunt formate din mai multe rauri mici sau rauri subterane. Peisajul de aici este un spectacol incredibil format din culori distincte, de la azur la verde si de la gri la albastru.)

Gullfoss, Iceland (Cascada Gullfoss este situata pe coasta de sud-vest a Islandei si este una dintre cele mai incantatoare din tara. Frumoasa, cu o latime considerabila si o inaltime de 32m, avand 2 niveluri situate la 90 grade, ofera o priveliste incantatoare ce impresioneza orice vizitator.)

Yosemite Falls, California USA (Avand o inaltime de 739m Yosemite Falls este considerata ca fiind cea mai inalta cascada din America de Nord si a sasea ca marime din lume. Vederea spectaculoasa a caderilor de apa alaturi de stancile din granit si copacii Sequoia iti taie respiratia. Acest lucru face ca Yosemite Falls sa fie unul dintre cele mai impresionante obiective turistice din America si una dintre cele mai vizitate cascade din lume)

Informatiile sunt preluate de pe un site de turism, care contine locatii absolut speciale cee trebuie vizitate. Dar cand??? Cand sa ai timp de toate? Ma intreb in fiecare zi…. Poate se inventeaza teleportarea asta odata si odata. Pana atunci ne incalzim cu imaginile si descriele lor.