Cum sa nu arati ca un turist atunci cand esti in excursie

Cand esti in excursie in parcul Asterix contractata prin www.aeroshuttletransfers.ro poti sa arati ca un turist in cautarea aventurii sau sa te integrezi printre francezi. A doua varianta te ajuta sa fii in siguranta intotdeauna, fiindca sarlatanii tintesc turistii atunci cand vor sa isi practice meseria. Aceasta se intampla fiindca turistii sunt de obicei neatenti, fiind fascinati de locul pe care il viziteaza, cum este si normal. Vizita intr-o tara straina te face la lasi garda jos si sa fii mult mai naiv decat esti in mod normal, in orasul tau de origine.

Fiindca dorim sa iti oferim cele mai bune servicii pe perioada in care esti in excursie parc Asterix, atat in timpul sejurului tau intr-unul dintre locurile noastre de cazare, unde operatorii vorbesc limba romana, dar si atunci cand esti pe strada, iata cateva trucuri care te ajuta sa pari un francez get-beget.

Saluta mereu oamenii pe care ii intalnesti
Chiar daca in Romania nu se mai tine mereu cont de regulile de politete, francezii sunt foarte atasati de acestea. De cate ori intalnesti o persoana, salut-o cu traditionalul bonjour. Dupa ora 19 schimba salutul cu bonsoir. Acest mic detaliu te va ajuta sa te integrezi perfect in tara pe care o vizitezi in excursie parc Asterix.

Pupici a la France
Ca si romanii, francezii tin la pupatul formal pe obraz atunci cand se intalnesc. Cand intalnesti o persoana intr-un mediu formal, de exemplu, un concierge dintr-un hotel, este mai indicat sa ii strangi mana. Dar daca intalnirea este informala, francezul se va astepta la un pupic pe obraz sau aproape in aer. Daca esti femeie si porti ruj nu lasa niciodata urme pe obrazul celeilalte persone, fiindca vei fi etichetata drept prost-crescuta.

Pentru barbatii care sunt in excursie parc Asterix si vor sa se integreze printre francezi pentru a reduce riscul de a fi luat drept turist aiurit si tratat ca atare de catre sarlatani si indigeni, avem un singur sfat: uita de pupat! Pentru un barbat nu este accetabil sa pupe pe obraz sau sa imbratiseze alt barbat, ci doar femei, asadar rezista tentatiei. In general, americanii si sud americanii se pupa unul pe altul, indiferent de sex.
 
Vorbeste incet in public
Daca vrei sa atragi atentia tuturor, mai ales a persoanelor nedorite, vorbeste tare canz esti in excursie parc Asterix. Francezii nu sunt un popor galagios, precum brazilienii, de exemplu si chiar si romanii. In Franta, se vorbeste incet, iar orice om care incearca sa sparga tiparele primeste etichete de “turist” si “prost crescut”, ceea ce ii poate indeparta pe oameni de tine si ii predispune la vorbe ...taioase.

Pentru orice alte informatii privitoare la excursie parc Asterix, contacteaza-i pe operatorii nostri care iti pot oferi datele de care ai nevoie in limba romana, sau poti sa trimiti intrebarile tale online, pe www.aeroshuttletransfers.ro.