Cum organizam nunta intr-o luna?

Unele mirese viseaza la ziua nuntii lor inca din adolescenta si chiar incearca sa isi imagineze cum ar arata in rochia ideala. Pentru aceste mirese ziua nuntii va fi cu siguranta gandita si planificata cu mult timp in avans si nu o data am vazut cupluri care isi planuiesc marele eveniment chiar cu doi ani inainte. In general mirii incep sa puna la punct detaliile legate de nunta cu un an inainte sau minim cu sase luni.

Insa ce facem atunci cand din diferite motive nu avem atat de mult timp la dispozitie pentru a planifica nunta? Daca va numarati printre cei care au la dispozitie doar o luna pentru planificarea nuntii, iata care vor fi principalele provocari si cum ati putea sa le depasiti. Locatia. Una dintre cele mai mari provocari va fi gasirea unei locatii care sa nu fie deja rezervata. Cu toate acestea s-ar putea sa aveti sansa sa gasiti restaurante in Bucuresti care nu sunt inca ocupate, mai ales daca nu aveti idei preconcepute in ceea ce priveste locatiile care nu se afla chiar in centrul orasului. Puteti avea surpriza sa gasiti restaurante sector 4 foarte atractive, atat din punct de vedere al designului, cat si din punct de vedere al meniului si al pretului. Rochia de mireasa. Nu veti avea timp pentru modificari, asa ca va trebui sa alegeti o rochie din magazin, care sa va asigurati ca vi se potriveste perfect. Mancarea. Partea de meniu si mai ales tortul este intotdeauna cel mai greu de stabilit.

Ganditi un meniu standard care sa se potrivesca unui numar cat mai mare de invitati si daca nu stiti ce sa alegeti in materie de tort mergeti pe mana celor de la firma de catering sau de la restaurant care va pot sfatui. Muzica si serviciile foto si video. Pentru ca multi miri rezerva deja aceste servicii cu mult timp in avans este foarte posibil sa gasiti cu greutate servicii de top la preturi bune, insa nu strica sa cereti si recomandari de la prieteni.