Fa-i sotiei un cadou de casa noua si cumpara un frigider beko

A venit momentul sa te muti in casa noua si trebuie sa sarbatoresti cumva si sa schimbi modul in care arata bucataria, spatiul unde sotia isi petrece mare parte din timpul liber pregatind bunatati pentru tine si micuti. Ai la dispozitie mai multe variante, de la schimbatul mobilei, care poate fi cam costisitor, pana la schimbatul de electrocasnice si electronice din bucatarie.

Daca esti un om chibzuit alegi a doua varianta, cu atat mai mult ca aparatele frigorifice se uzeaza in timp si nu mai au acelasi randament ca la inceput. Poti incepe modernizarea propriei bucatarii cu un frigider beko produs de unul dintre cele mai bune branduri de pe piata electrocasnicelor mari. Modelul RDSA290M20X vandut de rombiz.ro la un pret avantajos este tot ce ti-ai putea dori pentru bucataria ta cea noua. Are capacitate de 278 de litri, clasa de eficienta energetia A+, consuma doar 255 KWh pe an, are doua usi usor de actionat si o inaltime de doar 162 cm, ideal pentru orice fel de design al bucatariei tale. Congelatorul are volum de 69 de litri, mai mult decat suficient pentru a pune la pastrare cele mai bune carnuri si preparate pentru iarna, termostatul este reglabil, compresorul cu care e dotat e puternic si face fata cu brio oricarei cantitati de alimente puse in interiorul sau.

Usile sunt reversibile, o caracteristica ideala pentru cei care nu sunt dreptaci sau au dificultati in a folosi o anumita mana, in interiorul frigiderului sunt trei rafturi din sticla si trei compartimente pentru fructe si legume, sistemul de dezghetare frigider este automat, congelatorul are doua compartimente si ele si capacitate de congelare de 4 kilograme pe 24 de ore. Exista si tava pentru gheata, aparatul frigorific nu este zgomotos, iar autonomia fara curent ajunge la 19 ore. Daca mai adaugam si culoarea tip inox si garantia de 24 de luni si transportul gratuit in Bucuresti si provincie ne vom da seama ca investitia pe care o vei face merita cu prisosinta.