Rochie sau trening?

Exista o vorba in popor, conform careia haina il face pe om. Cateodata este adevarat, pentru ca oamenii sunt atrasi in primul rand de exteriorul unei persoane, pana cand ajung sa se cunoasca. Se stie ca femeile doresc mereu sa arate bine si investesc timp si efort in aspectul exterior, iar rochii femei elegante pot face diferenta. De ce? Exista nenumarate motive pentru aceasta.

Sa ne imaginam urmatorul scenariu. O femeie de afaceri are o intalnire importanta pentru a semna un contract decisiv. Cu siguranta ea nu va alege o pereche de tenesi si un trening, insa anumite rochii femei elegante, care ii pun in valoare calitatile. Desi acest aspect nu asigura succesul, cu siguranta este o parte importanta si integranta in afaceri. Pe langa intalnirile de afaceri, exista mai multe evenimente la care luam parte. De exemplu, un astfel de moment important este nunta cuiva drag. Fiecare dintre noi doreste sa arate cat mai bine si alege rochii femei elegante cu mult timp inainte de eveniment. Acelasi principiu se aplica si in cazul botezului sau absolvirii, unde fiecare fata se aranjeaza si poarta astfel de rochii. Totusi, este adevarat ca imbracamintea pe care o purtam reflecta ceea ce suntem noi, sentimentele si trairile noastre. Aceasta arata statutul pe care o persoana il are in societate.

Cu siguranta rochiile elegante ne spun ca cineva lucreaza intr-un domeniu important, ci nu in agricultura. Astfel, trebuie intotdeauna sa nu incercam sa fim altcineva prin hainele pe care le avem; acestea sa reflecte personalitatea noastra, chiar daca este vorba despre rochii femei elegante sau un simplu hanorac cu tenesi. Insa, indiferent de preferintele noastre, este important ca la orice eveniment la care participam, sa nu cream o nota distincta, ci sa ne conformam codului cerut.