Transpiratia excesiva poate fi tratata cu succes la Clinica Hebra Dermatologie

Exista persoane care sufera de transpiratie excesiva, o boala care da multe batai de cap. Pe langa faptul ca produce o senzatie neplacuta din punct de vedere estetic, atat bolnavului, cat si celor din jur, este si o problema de ordin medical. De aceea, cel mai bine este sa vizitati o clinica de dermatologie unde medici specialisti va vor pune un diagnostic corect si va vor oferi un tratament contra transpiratiei excesive in conformitate cu nevoile dumneavoastra.

Specialistii de la Clinica Hebra Dermatologie, cel mai bun loc unde puteti scapa de transpiratia excesiva, va pot ajuta sa duceti o viata normala printr-un procedeu medical numit iontoforeza. Prin iontoforeza pielea este stimulata electric, zonele vizate fiind talpile, axilele si palmele. Odata aplicat acest curent la nivelul pielii, glandele transpiratiei nu vor mai avea o activitate asa intensa. Metoda testata clinic nu e dureroasa, nu are efecte negative, iar rezulatatele sunt vizibile dupa cateva sedinte. Un alt tramanet consta in injectii locale cu diferite substante care nu permit actiunea nervoasa asupra glandelor transpiratiei. Tratamentul injectabil poate dura si sase luni.

In cazul in care niciunul dintre solutiile prezentate mai sus nu dau rezulatete vizibile, atunci se poate aplica si un tratament transpiratie medicamentos, ce consta in administrarea de substante ce pot bloca eliberarea de substante stimulante pentru glandele transpiratiei. Oricare ar fi alegerea medicului in tratarea hiperhidrozei, aveti siguranta ca tratamentul ales este unul oferit de un specialist si adaptat nevoilor organismului dumneavoastra.