Ia-ti Tableta Asus Fone Pad 7 si intra in randul lumii moderne

Viitorul va fi al tabletelor si smartphone-urilor, asta e clar. Ca sa tineti pasul cu schimbarile dictate de tehnologia moderna si cu cele mai noi gadgeturi care apar trebuie neapart sa investiti intr-o tableta de calitate. Asus Fonepad 7 are un display generos de 17.8 cm pe care poti urmari filmele preferate, emisiunile tv pe care le adori sau te poti juca in voie cele mai noi jocuri.

Rezolutia foarte buna a display-ului, 1280/800, carcasa anti amprenta si ecranul capacitativ multi-touch de 10 puncte fac din experienta utilizarii Asus Fonepad unda dintre cele mai placute activitati. Ecranul are o protectie Oleophobic coating, pentru a nu se zgaria sau se matiza in timp si a-ti oferi mereu cele mai bune experiente. Orice imagine sau film va fi redata perfect gratie celor 16 milioane de culori ale ecranului, astfel ca nici un detaliu nu va scapa ochiului tau agil. Procesorul Intel Atom Quad Core de 1.86 Ghz, memoria de 1 GB si procesorul grafic puternic ale Asus Fonepad permit utilizatorului sa se joace si sa navigheze pe internet fara frica ca vor exista intarzieri de raspuns sau distorsiuni de imagine semnificative. Memoria flash e de 8GB, cu extensie pana la 64GB cu microSD, asta insemnand ca puteti sa va stocati toate aplicatiile favorite fara a va teme ca veti ramane fara spatiu si veti ingreuna functionarea tabletei.

Cea mai buna muzica o puteti asculta la difuzoarele stereo, puteti sa faceti poze cu o camera principala, aveti si camera web VGA pentru a va vedea prin videotefelon cu persoanele dragi, accelerometrul si senzorii de proximitate fiind foarte utili atunci cand nu aveti telefonul langa dvs. sau vreti sa vedeti ceva rapid pe telefon, sa obtineti efecte de miscare ale ecranului prin simpla balansare pe o alta muchie a telefonului. Conectivitatea este excelenta, el tableta avand si Bluetooth, WiFi sau porturi USB, bateria tinand foarte mult spre deosebire de alte modele din gama sa.