Segmentul de rent a car

Nisa de inchirieri auto reprezinta o structura de succes din ce in ce mai apreciata atat de turisti cat si de cei care se deplaseaza in interes de serviciu.  De obicei sfarsitul de an cu apropierea sarbatorilor sustine ritmul de crestere al acestui serviciu.

Beneficiile inchirierii unei masini nu sunt apreciate doar de straini ci si de romani. Deplasarea de la aeroport spre diverse locatii este mai facila si comoda prin apelarea la varianta inchirierii auto.

Un volum al rezervarilor mai mare este reprezentat de segmentul turistilor straini. Cu toate acestea se poate observa o deschidere privind acceptarea optiunilor diversificate in ceea ce priveste deplasarea in vacanta cu autoturism inchiriat. Exista o serie de firme care ofera servicii de rent a car fara taxa de livrare catre aeroporturi. Acestea pot fi gasite cel mai usor in mediul online. De exemplu, o cautare pentru rent a car aeroport Mures va avea nenumarate rezultate cu firme serioase in domeniu, capabile de a oferi solutii de inchiriere si pentru cei mai pretentiosi client. Pentru acest tip de serviciu sunt preferate masinile mai mici, cu mai putini cai putere ce reduc cheltuielile clientului. Un oras aglomerat poate reprezenta un al doilea motiv pentru o astfel de alegere.

Automobilele din flota de inchierieri a firmelor sunt diversificate avand capacitatea de a sustine alegerile clientilor si de a le satisface nevoile. Exista clienti care provin din tarile europene si vin sa-si petreaca vacanta in Romania, iar pretentiile lor sunt ridicate. Cea mai mare parte dintre acestia vin in preajma sarbatorilor de iarna pentru a calatori catre statiunile montane pregatite sa intampine iarna cu entuziasm. Astfel piata de rent a car este pregatita in oferirea serviciilor premium cat si in oferirea unor servicii mai economice. Drumurile mai greu accesibile devin oportunitati pentru SUV-uri si “masini cu greutate” care pot fi la indemana tuturor prin piata de rent a car.