Oportunitati reale de a castiga bani online

Cu o multime de promisiuni financiare pentru intreprinzatori, internetul este plin de oportunitati de a face bani rapid. Desi, rareori se califica drept o sursa solitara de venit, internetul te poate ajuta cu usurinta sa-ti completezi salariul deja existent. Cu toate acestea, suma pe care o vei castiga depinde numai de timpul si efortul investit. Si cum, pe mai toate site-urile de stiri Romania, gasesti o multime de reclame care te pot pacali usor, promitand ca vei investi putin si vei avea un profit urias, iata, totusi, cateva modalitati de a obtine real un supliment la venit, prin intermediul online.

Blogging-ul

Daca esti un scriitor pasionat care vrea sa fie publicat, dar nu gasesti o modalitate de a face acest lucru, fa din fiecare apasare a unei taste un mod de castiga banuti prin crearea propriului cont pe un blog. Incepand cu un blog(gratuit), nu ai nevoie de abilitati tehnice avansate, dar este important sa fii informat despre ceea ce scrii. Acest lucru va atrage vizitatori la site-ul tau. Atragerea unui numar mare de vizitatori iti va permite sa castigi profit prin atragerea de publicitate, prin recenzii platite sau prin obtinerea de comisioane pentru promovarea produselor altor oameni.

Scrierea platita

In cazul in care mentinerea unui blog este dificila pentru tine, dar totusi doresti sa scrii, ai posibilitatea de a scrie articole pentru alte bloguri sau site-uri. Scrierea unui e-book poate fi, de asemenea, o optiune buna. Cartile electronice sunt si ele investitii profitabile, cu nici un cost de imprimare si de transport.

Vanzare - cumparare domenii

Cumpararea si vanzarea de nume de domeniu este un alt mod de a face bani de acasa si necesita investitii foarte mici de bani sau timp. Poti cumpara domenii la preturi de inregistrare sau chiar mai ieftine si scoate profit prin vanzare. Cu toate acestea, informeaza-te intotdeauna de pe site-urile de licitatie, pentru a obtine o estimare a celor mai tari nume de vanzare. Cel mai bun mod de a le gasi este de a folosi liste de domenii terminate, care contin mai multe nume expirate si care sunt din nou disponibile.

Reclame

Poti vinde spatiu de pe site-ul sau blog-ul tau pentru reclame si sa castigi atunci cand sunt vazute de vizitatorii site-ului. Sortarea si plasarea de anunturi este gratuita. Profitabilitatea “pay-per-click” depinde de nivelul de trafic al site-ului si, cel mai important, de rata si costul pe click. Google AdSense este optiunea cea mai populara, cand vine vorba de acest domeniu.

Crearea de aplicatii

Cum smartphone-urile castiga popularitate, cererea pentru aplicatiile lor, sau alte aplicatii ca acestea, este mare. Există peste 3 milioane de aplicații pentru iPhone și peste un milion de aplicatii de piata pentru Google Android. Cele mai multe dintre acestea se vand ca painea calda.

Freelancing pentru profesionisti

Freelancing-ul este o optiune excelenta pentru profesionistii care sunt experti in meseriile lor si stiu cum sa asigure satisfactia clientilor. Diverse site-uri de freelancing și orientate pe proiecte permite companiilor care au nevoie de ajutor sa acceada la proiectele lor. Persoanele fizice autorizate si intreprinderile mici vin oferte, idei sau propuneri, din care cumparatorii sa poata alege ceea ce li se pare potrivit pentru ei.