Directoare straine

Daca vreti sa va faceti site-ul cunoscut la un public cat mai larg, pe langa directoarele romanesti, care sunt destul de limitate, este bine sa incercati sa va inscrieti si in directoare straine.
Pe internet veti gasi liste destul de lungi cu astfel de directoare, sortate in funtie de rank-ul pe care il ocupa de Google, precum si metodele prin care reusiti sa va inscrieti. Spre deosebire de directoarele romanesti, unde inscrierea se face, fara furnizarea a prea multe informatii, si destul de repede, pe site-urile de directoare straine, aceasta inscriere poate dura foarte mult. Este bine stiut ca exista directoare pentru care inscrierea poate sa dureze chiar si cativa ani, si unde verificarile sunt foarte minutioase. Pe de alta parte inscrierea intr-un astfel de director iti ofera o pozitie foarte buna in listele de cautare, un avantaj pe care poate nu il veti obtine prin inscrierea in sute de directoare mici si necunoscute.
Daca vreti sa apelati la firme care sa se ocupe de inscrierea site-ului vostru in directoare este bine de stiut ca sunt directoare care solicita ca inscrierea sa se faca numai de pe e-mailul de domeniu. Este bine ca inainte sa apleati la aceste servicii si in cazul in care vreti sa va inscrieti doar pe anumite directoare, sa va interesati daca directoarele in cauza permit inscrierea print-o alta adresa de e-mail. Un alt lucru de care trebuie sa fiti constienti este ca: desi inscrierea este facuta de o persoana care cu asta se ocupa, acest lucru nu va garanteaza o inscriere mai rapida in director, in general durata fiind aceeasi si nu ar trebui sa va asociati cu persoanele care sustin contrariul.
Sper ca informatiile de mai sus sa fie utile tuturor persoanelor care vor sa isi faca site-ul cunoscut dar si celor care vor sa cunoasca mai multe despre subiect.