Piele catifelata si luminoasa, ca in tinerete? Acum este posibil prin intermediul microdermabraziunii

Pielea noastra este supusa zilnic atacului factorilor externi. De aceea trebuie ingrijita permanent si hidratata, curatata in profunzime cu substante speciale si prin proceduri menite sa elibereze porii si sa redea catifelarea pielii. Rejuvenarea si exfolierea pielii sau microdermabraziune este o metoda eficienta prin care pielea isi poate recapata aspectul uniform si luminos, stimulandu-se productia de colagen si factorii naturali de hidratare. Efectul anti-aging al procedurii o transforma in cea mai eficienta procedura medicala prin care pacientele vor putea sa isi trateze pielea fara a folosi substante cu un continut mare de chimicale. De asemenea, aceasta microdermabraziune inlatura urmele lasate de cicatrici, mai ales dupa acnee, petele de varsta, reface pielea uscata si porii dilatati, problemele de pigmentare.

Cea mai cunoscuta metoda utilizata pe scara larga este peeling-ul chimic, prin care se imbunatateste calitatea pielii si se reda stralucirea si finetea din tinerete. Zonele in care se poate aplica peeling-ul sunt fata, gatul, mainile, substanta aplicata cu grija determinand descuamarea si exfolierea pielii cu probleme. Se elimina astfel ridurile, creste un nou strat de piele, se reduc liniile fine din jurul ochilor, din jurul buzelor, pielea este mai sanatoasa si mai catifelata. Peeling-ul nu este dureros, procedurile dureaza doar 60-90 minute, rezultatele sunt garantate, iar pacientii care pot beneficia de aceste tratamente sunt cei cu tenul deschis, fara depresiuni, umflaturi sau riduri severe. La Clinica Hebra Dermatologie puteti primi consultanta si tratament adecvat pentru tenul dvs. si pielea de pe gat si maini, operatiile sunt efectuate in medii controlate, cu instrumentar de calitate, substantele folosite sunt de ultima generatie si au grija de pielea delicata a fiecarui pacient.

Echipa de medici specialisti este specializata si stie foarte bine ce are de facut, experienta mare a fiecarui doctor contribuind la reusita oricarei interventii. Imediat dupa sedinta de tratament, pacientii pot pleca acasa si isi pot relua activitatile. Singurul lucru la care trebuie sa se astepte este o anumita sensibilitatea a pielii supuse peeling-ului chimic, mai ales in prezenta Soarelui.