Ti se pare greu sa alegi marturii nunta? Iata cateva sugestii ca sa nu gresesti

Stim ca doar gandul ca trebuie sa iti organizezi nunta chiar si cu ajutor din partea familiei si a specialistilor te face sa te gandesti sa mai amani evenimentul pentru ca nu ei pregatita, dar lucrurile trebuie sa mearga intr-o directia sau alta si pana la urma tot vei ajunge sa iei decizii importante foarte rapid. Printre primele lucruri pe care le faci atunci cand incepi sa pui la punct detaliile pentru nunta este sa alegi marturii nunta.

Marturiile pentru nunta sunt acele mici atentii pe care le primesc toti invitatii care au luat parte la cel mai frumos eveniment din viata tanarului cuplu, simbolizand multumirea si respectul gazdelor pentru participarea la petrecere. Sa alegi marturii nunta este o adevarata provocare mai ales daca te decizi sa faci lucrul asta pe ultima suta de metri. Pentru a nu arunca bani pe marturii care nu sunt asa de reusite trebuie sa tii cont ca exista deja mai multe variante ieftine si de calitate cu care iti poti impresiona inviatii. Primele sunt cele sub forma de cutiute simple. Sunt practice, ieftine, usor de confectionat si livrat, se potrivesc cu orice stil de nunta, fiind o varianta moderna a bombonierelor. Se pot umple cu orice, dulciuri, arahide, scortisoara, se pot alege orice culori si se pot inscriptiona cu numele mirilor si cu data nuntii. Alta alternativa nu prea scumpa pentru marturii nunta cu gust este si oferirea de cutiute cu forme speciale. Designul lor trebuie sa reflecte neaparat personalitatea cuplului, trebuie sa fie unice si usor de oferit-pot fi sub forma de saculet, de inimioara sau de cufar, de exemplu, in functie de tematica nuntii. Se mai pot confectiona si marturii sub forma de fluture sau care reprezinta mirele si mireasa, sau din saculet de organza sau tul, matase, panza.

Saculetii oferiti pe post de marturii au avantajul ca se pot decora cu flori artificiale si e posibila inscriptionarea numelor pe ele. Marturii deosebite si de efect sunt si brelocurile, cu diferite forme, carnetelul cu citate de dragoste, ramele foto, sticlutele cu parfum de calitate.