Serviciile de transport marfa in Romania. La cine apelam?

Avem nevoie sa transportam mobila dintr-un oras in altul, insa nu stim ce sa urmarim ca sa facem alegerea celei mai bune firme de transport marfa. Ajungem sa contactam companii care ne refuza, tocmai ca nu stim catre cine sa ne orientam pentru ca marfa pe care dorim sa o transportam sa ajunga cat mai repede si in stare optima la destinatie.

Pentru ca este foarte dificil sa alegem o firma de transport de marfa sau o casa de expeditii (companie specializata pe servicii de transport marfuri, de orice fel, pe rute interne si internationale), iata ce trebuie sa luam in calcul: tipul de marfa pe care dorim sa o transportam, tipul de autovehicul necesar pentru transportarea tipului nostru de marfa, destinatia marfurilor, etc. Daca am identificat corect tipul de marfa ce trebuie transportata, stim si catre ce tip de companie sa ne orietam. Cautarea si gasirea celei mai potrivite companii specializate pe astfel de servicii sunt cu atat mai simplu cu cat ne orientam catre cautari pe Internet. Marea majoritate a firmelor de transport marfa detine site-uri web in cadrul carora isi prezinta ofertele si tipurile de servicii. Consultand ofertele acestora ne informam clar asupra tipurilor de marfuri transportate si asupra localitatilor / oraselor din Romania unde sunt efectuate transporturile. Astfel, nu mai pierdem timp contactand mai multe companii si stand de vorba cu reprezentantii acestora ca, in final, sa ne dam seama ca serviciile lor nu corespund cautarilor noastre.

Recofert, casa de expeditii / firma de transport marfuri, pe teritoriul Romaniei

Recofert este o casa de expeditii specializata in transporturi de marfa, oriunde pe teritoriul Romaniei. Asadar, Recofert transporta orice tip de marfa (de la marfuri generale, la marfuri periculoase, utilaje agricole, marfuri vrac, containere, etc.), in orice oras din Romania, in conditii de siguranta maxima.