Trei moduri de a purta un tricou polo

Tricoul polo a fost intotdeauna o piesa usor de purtat in tinute de zi cu zi si de aceea a devenit un obiect vestimentar obligatoriu pentru orice barbat. Inca din secolul al 19-lea barbatii au purtat tricoul polo ca pe o piesa statement, un semn al clasei sociale si un marker pentru cei pasionati de tenis.

Daca in prima instanta tricoul polo era exclusiv dedicat sportului, fie ca vorbim de polo sau tenis, astazi acest obiect vestimentar atat de popular este utilizat atat in tinute business, casual elegant, casual si sport, putini fiind domnii care nu simt nevoia sa isi completeze garderoba cu cateva astfel de piese. Chiar si pentru pasionatii de sporturi cu motor, brandul special de drive & lifestyle Grand Prix Originals, disponibil in Romania la grandprix-originals.ro un tricou polo este o optiune atat stylish cat si foarte puternica.

Unul dintre cele mai intalnite look-uri este cel cu tricou polo slim fit asortat la o pereche de pantaloni chinos, ideali pentru primavara-vara, sau o pereche de jeans conici. Nimic nu poate fi mai simplu si mai usor de purtat decat aceasta tinuta basic, completata de o pereche de mocasini sau loaferi. Foarte potrivit pentru o zi de vara sau si pentru zilele de toamna cand soarele inca mai straluceste si permite o garderoba light, este un look in straturi, cu tricou polo, pantaloni chinos, jeans deschis la culoare sau chiar pantaloni de costum cu croiala conica si un pulover subtire pe deasupra.

Acest look se poate purta cu pantofi sau chiar tenisi in functie, desigur, si de tipul pantalonului ales. Desi a starnit ceva controverse, tricoul polo pentru un look ceva mai elegant cu sacou si pantaloni ramane o optiune, insa nu orice tricou polo se preteaza, ci doar cele cu guler mai tare si chiar cu nasture la baza gulerului.