RCA si RCA reminder

Problema cu politele de asigurare RCA, mai ales daca sunt incheiate doar pe o perioada de sase luni, este ca expira repede si nimeni nu te anunta pana nu constati la un control de rutina ca ai RCA-ul expirat! Cu Romasig.ro, insa, poti uita definitiv de polita RCA expirata si de eventualele amenzi care ar putea deriva de aici.

Pentru orice asigurare RCA incheiata prin intermediul Romasig poti beneficia, dincolo de alte avantaje, si de un RCA reminder, cu ajutorul caruia poti fi anuntat cu 7 zile inainte ca polita sa iti expire. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi campurile de pe site legate de ziua expirarii politei si sa lasi un nume si un numar de telefon, astfel incat sa poti fi contactat.
Este acesta singurul avantaj pentru care sa inchei o polita de asigurari la Romasig? Cu siguranta, nu. Pentru ca fara sa fie un asigurator care se lauda cu preturile cele mai mai mici la RCA pentu ca apoi sa ajungi in situatia in care sa nu plateasca daunele in cazul unui eventual accident, Romasig este locul unde poti compara oferta de asigurari RCA a tuturor companiilor si poti gasi pretul care iti convine cel mai mult, serviciile care ti se potrivesc cel mai bine si asiguratorul pe care il doresti. Si mai ales totul cu maxima eficienta si promptitudine. Nu va trebui sa astepti zile intregi si sa faci analize amanuntite, ci doar cu cateva click-uri vei avea la dispozitie toata informatia de care ai nevoie pentru a alege in cunostinta de cauza.

In plus, poti plati pentru polita aleasa online sau o poti comanda pur si simplu, iar in 24 de ore o vei avea acasa, cu plata la livrare si transport gratuit, mai ales daca inchei o polita pentru o perioada de 12 luni.