Rombiz isi premiaza clientii la 25 de ani pe piata din Romania

Cu o experienta uriasa pe piata de electrocasnice online din Romania, Rombiz implineste anul acesta 25 de ani. Aniversarea Rombiz 25 inseamna 25 de ani de cand serviciile sale sunt dedicate clientilor, 25 de ani de cand ofertele sale sunt intotdeauna pe primele locuri din top, 25 de ani de cand clientii il recomanda ca una dintre cele mai bune optiuni atunci cand vine vorba de shopping online pentru aparatura pentru casa dar nu numai.

Inca din anul 1991 cei de la Rombiz si-au propus ca prin eforturi sustinute sa imbunatateasca mereu oferta de servicii dar si gama de branduri, cu nume dintre cele mai cunoscute pe piata de profil, si la preturi dintre cele mai competitive. Oferta magazinului online cuprinde la acest moment aparatura TV, electronica si foto, computere si periferice, componente PC, produse pe segmentul printing (imprimante, multifunctionale etc), telefoane si tablete, electronice auto, electrocasnice mari (aparate frigorifice, aragazuri, masini de spalat si aparatura pentru climatizare), electrocasnice mici (de la cele pentru bucatarie pana la cele necesare in locuinta), electrocasnice incorporabile, produse sanitare, produse pentru casa si gradina, articole de gaming, ingrijire corporala si produse pentru copii, de la carucioare pana la jucarii, biberoane si suzete. Cu alte cuvinte o oferta ideala pentru orice familie, cu produse absolut necesare in orice casa.

Cu ocazia aniversarii de anul acesta, Rombiz a pregatit pentru clientii sai un concurs cu premii constand in electrocasnice de top. Orice client Rombiz poate fi castigator, avand sanse automat, prin simpla cumparare de produse in valoare de minim 300 RON. Fiecare comanda de minim 300 RON inseamna o sansa de castig (cu pana la cinci sanse disponibile pentru fiecare client). Astfel, luna de luna in 2016, orice client Rombiz poate intra automat in cursa si poate castiga premii constand in electrocasnice ale brandurilor de top.

Pielea alba

Pielea palida asociata cu europenii este o raritate genetica. Gena pielii colorate SLC24A5 exista in doua variante: inchisa (D) si deschisa, luminoasa (L). Fiecare om mosteneste o astfel de gena, o varianta de la fiecare parinte. Cei care au DD au pielea inchisa la culoare, cei cu LL sunt foarte palizi, cei cu DL sunt undeva la mijloc in privinta culorii pielii. De aceea copiii pot sa aiba pielea mai deschisa sau mai inchisa la culoare. De asemenea, dintre gemeni, unul poate avea par negru, piele de culoare inchisa, celalalt poate avea par rosu, piele palida.

Populatiile vechi europene au ajuns sa aiba piele palida dupa ce au plecat din Africa, acum 40.000 de ani, ca o masura de adaptare pentru a sintetiza mai multa vitamina D, la latitudini nordice, unde sunt mai putine radiatii UV decat la tropice. Primul european cu pielea inchisa la culoare s-a imbolnavit din cauza lipsei de vitamina D, care ducea la oase mai slabe, asa ca albii aveau avantaje in acelasi mediu. Insa lucrurile nu sunt asa de simple in lumea geneticii. Europenii au avut pielea de culoare inchisa pana acum 8.000 de ani. Un schelet descoperit in Spania, vechi de 8.000 de ani, avea markerii genetici pentru ochi albastri, dar nu si pentru piele deschisa la culoare si era mai apropiat din punct de vedere genetic de europenii nordici moderni decat de europenii sudici moderni.

Noua teorie spune ca fermierii din Neolitic aveau pielea deschisa la culoare pentru a lua mai multa vitamina D de la Soare, insa numai dupa ce au dezvoltat agricultura si au adoptat o dieta bogata in cereale fara vitamine. Europenii care traiau din vanatoare erau mai inalti, cu pielea inchisa la culoare, cu ochii albastri uneori, intr-un contrast suprinzator fermierii micuti de inaltime, cu pielea palida.

Inoxul – un must have pentru o casa moderna

Una dintre exigentele majore legate de cladirile si structurile moderne este imbinarea aspectului cat mai placut cu o durata extinsa de viata. Acesta este si motivul pentru care otelul inoxidabil (inox, asa cum este el cunoscut mai popular) devine un material din ce in ce mai cautat datorita calitatilor sale deosebite. Este vorba despre rezistenta, rezistenta la coroziune, aspect si durabilitate, calitati pentru care toata gama de produse inox este un must have in orice casa moderna.

Cele mai comune aplicatii pentru care se foloseste inox-ul sunt fatade de cladiri moderne, acoperisuri, sisteme de prindere, balustrade, balcoane, lifturi, pasarele, barne de structura, sistemul de incalzire, racire si ventilatie, etc. Insa folosirea inoxului nu se rezuma la constructie in sine, ci se poate extinde si la partea de design interior si dotari, caci cele mai moderne electrocasnice astazi sunt cele din inox, la fel ca si blaturile de bucatarie, accesoriile si chiar obiectele sanitare si de bucatarie sau obiectele de iluminat. De asemenea, un accent important se pune pe elemente decorative din inox, precum statuete, mici obiecte sau mobilier de bucatarie. Obiectele din otel si otelul inoxidabil in sine ofera o gama foarte larga de beneficii atat pentru proiecte de design, arhitecturale cat si pentru proiecte de constructii. Este vorba in primul rand de aspectul foarte placut si de durata de viata indelungata. Apoi este vorba despre rezistenta la temperaturi inalte si la coroziune, despre intretinerea foarte usoara si mai ales cu costuri minime.

Pe de alta parte otelul este un material flexibil si se lucreaza foarte usor si in plus, poate fi finisat intr-o multime de variante diferite. Otelul inoxidabil este de fapt o umbrela foarte generoasa care acopera o gama ampla de aliaje, iar calitatile fiecaruia dintre acestea le face potrivite pentru anumite aplicatii, in industrii diferite. Insa fara doar si poata ca domeniul arhitectura si constructii este cel in care vom gasi cel mai adesea si cel mai ingenios si eficient folosit inoxul.

Artificiile din inima Londrei

In Romania sunt foarte putine momente din an in care am ocazia sa privesc artificiile colorate pe cerul instelat. Printre aceste ocazii se numara zilele orasului, poate cate o nunta si cea mai frumoasa ocazie, revelionul. Trecerea dintre ani este impodobita intotdeauna cu artificii. Este foarte frumos sa stai alaturi de cei dragi si de o multime mare de oameni si sa privesti artificiile care apar pe cer.

In mii de culori, modele, forme si marimi acestea isi fac aparitia pe cerul instelat rand pe rand, iar albastrul cerului de seara se transforma in diferite culori. Pocniturile artificiilor trezesc in tine bucuria de copil, fac ca ceva din tine sa tresalte si privindu-le, pe moment, uiti de toate grijile, poverile si necazurile pe care le ai. Fiecare tara si oras organizeaza intr-un mod aparte aceasta sarbatoare. Ca si Romania, Marea Britanie a marcat trecerea in anul 2015 printr-o explozie de lumini. Focul de artificii a avut loc, de altfel ca de fiecare data ,in inima tarii. Undeva in apropiere de marele ceas Big Ban, pe acorduri muzicale, timp de aproximativ 10 minute, cerul capitalei a fost acoperit de artificii.

Foarte bine gandite si sincronizate perfect cu muzica, artificiile apareau pe cerul instelat rand pe rand, foarte deosebite si colorate. Sute de oameni au luat parte live la acest eveniment din centrul Londrei. Copii, parinti, bunici, foate multi au fost prezenti pentru a vedea ploaia de artificii din data de 31 decembrie 2015, incepand cu ora 23:55.