Garderoba moderna pentru copii, cu bani putini

In ziua de astazi tendintele in moda preocupa chiar si pe cei mici, acestia punandu-si din ce in ce mai des amprenta pe tinutele lor de zi cu zi, semn ca isi doresc sa arate bine inca de la varste fragede. Desigur, aceasta afinitate pentru moda le-a fost insuflata celor mici de catre parintii coplesiti in momentul in care doresc sa mearga la cumparaturi pentru a le achizitiona hainute copiilor, oferta pietei fiind una destul de diversificata.

Principala problema pe care o intalnesc parintii cand se hotarasc sa cumpere hainute pentru copii o reprezinta pretul, de cele mai multe ori mult prea ridicat acesta ori nejustificat avand in vedere ca, hainutele achizitionate nu pot fi purtate de catre cei mici de foarte multe ori. Cauzele sunt diverse - ori acestia cresc foarte repede, fie le deterioreaza pentru ca sunt foarte activi. Cum copii nu pot fi imbracati cu acelasi rand de haine de mai multe ori, in ajutorul parintilor vin magazinele deschise , unde se pun spre achizitie hainute pentru cei mici, de la blugi copii ieftini si pana la jucarii. Ideea acestor tipuri de site-uri este una simpla si a plecat tot de la parintii cu copii mici doritori sa-i ajute si pe ceilalalti. Astfel ca, exista site-uri specializate unde se pot face schimburi de hainute sau accesorii pentru cei mici, toate noi sau putin uzate, bunurile venind de la parintii ai caror copii au crescut deja. Nemaiavand timp sa imbrace toate hainutele primite sau cumparate doresc astfel sa ajute pe alti parinti.

Preturile practicate pe aceste tipuri de site-uri sunt cuprinse intre 20-50 de lei, putand fi considerate rezonabile, avand in vedere ca aceleasi produse in magazine mari costa de doua ori mai mult, spre exemplu.

Lucruri si idei imposibile transformate in realitate cu ajutorul stiintei

Telepatia. Oamenii de stiinta au reusit deja sa conecteze creierul uman de cel al unui sobolan si sa il determine pe cel din urma sa miste din codita. Intr-un nou experiment ciudat, doi sobolani aflati la mii de kilometri departare au ajuns sa comunice intre ei prin… telepatie, lasand calea deschisa pentru o astfel de comunicare si intre oameni in viitor. Sobolanii erau conectati prin implanturi in creier, iar unul dintre ei a fost determinat sa aleaga una din doua parghii pentru a aprinde un bec colorat. Celalalt sobolan nu avea cum sa vada becul dar a apasat pe parghia corespunzatoare becului aprins si de primul animalut. Recompense au primit amandoi, desi al doilea sobolan nu prea stia de ce e recompensat…

Experimentul poate fi facut si pe oameni iar interpretarea semnalelor poate fi si mai buna. Cercetatorii cred ca pe viitor vor putea fi transmise comenzi complexe pe cale telepatica intre oameni, implicand atat vazul, cat si atingerea, dar si intre masinarii. Depasirea vitezi luminii. Se stie ca viteza luminii nu poate fi depasita in universul nostru, insa s-a dovedit ca ipoteza era gresita. Cercetatorii din America au reusit sa treaca o raza laser printr-o camera dintr-o sticla speciala si au cronometrat timpul penetrarii la intrare si la iesire. Raza laser a fost de pana la 300 de ori mai rapida decat viteza luminii. Incredibil sau nu, raza laser a iesit din camera chiar inainte sa intre, ceea ce pare sa sfideze legea cauza-efect enuntata si teoretizata de celebrul Einstein. Este ca si cum ai vedea televizorul deschizandu-se in timp ce tu dai sa apesi pe butonul On/Off al telecomenzii.

Oamenii de stiinta au explicat ca legea nu este incalcata, intrucat raza din viitor, care deja a iesit din camera nu afecteaza cu nimic trecutul si conditiile din trecut, ceea ce demonstreaza ca Einstein nu s-a inselat deloc. Gresit sau nu, experimentul a demonstrat ca viteza luminii poate fi depasita si ca efectul poate precede cauza.

Trei moduri de a purta un tricou polo

Tricoul polo a fost intotdeauna o piesa usor de purtat in tinute de zi cu zi si de aceea a devenit un obiect vestimentar obligatoriu pentru orice barbat. Inca din secolul al 19-lea barbatii au purtat tricoul polo ca pe o piesa statement, un semn al clasei sociale si un marker pentru cei pasionati de tenis.

Daca in prima instanta tricoul polo era exclusiv dedicat sportului, fie ca vorbim de polo sau tenis, astazi acest obiect vestimentar atat de popular este utilizat atat in tinute business, casual elegant, casual si sport, putini fiind domnii care nu simt nevoia sa isi completeze garderoba cu cateva astfel de piese. Chiar si pentru pasionatii de sporturi cu motor, brandul special de drive & lifestyle Grand Prix Originals, disponibil in Romania la grandprix-originals.ro un tricou polo este o optiune atat stylish cat si foarte puternica.

Unul dintre cele mai intalnite look-uri este cel cu tricou polo slim fit asortat la o pereche de pantaloni chinos, ideali pentru primavara-vara, sau o pereche de jeans conici. Nimic nu poate fi mai simplu si mai usor de purtat decat aceasta tinuta basic, completata de o pereche de mocasini sau loaferi. Foarte potrivit pentru o zi de vara sau si pentru zilele de toamna cand soarele inca mai straluceste si permite o garderoba light, este un look in straturi, cu tricou polo, pantaloni chinos, jeans deschis la culoare sau chiar pantaloni de costum cu croiala conica si un pulover subtire pe deasupra.

Acest look se poate purta cu pantofi sau chiar tenisi in functie, desigur, si de tipul pantalonului ales. Desi a starnit ceva controverse, tricoul polo pentru un look ceva mai elegant cu sacou si pantaloni ramane o optiune, insa nu orice tricou polo se preteaza, ci doar cele cu guler mai tare si chiar cu nasture la baza gulerului.

Descantece - noul album Firma

Doua suflete... danseaza