Costume de baie in 2014 – ce modele alegem?

Daca vrei sa fii pregatita din timp pentru marea distractie din vara 2014, trebuie sa-ti cumperi, inca de pe acum, costumul de baie potrivit. Mai mult decat a avea un costum de baie potrivit, trebuie sa fii in trend, sa ai un costum de baie care se poarta.

Si in anul 2014, in materie de costume de baie, se pune accent pe culoare. Culorile aprinse sau costumele de baie cu imprimeu floral sunt si in vara 2014 in topul preferintelor.

Iata mai jos cateva sugestii si sfaturi care sa te ajute sa-ti alegi un costum de baie la moda:
  • Opteaza pentru taieturile asimetrice si motivele florale daca vrei sa ai un costum de baie in tendinte;
  • Fii indrazneata purtand un costum de baie minuscul, care sa-ti puna in lumina silueta;
  • Nu uita nici de natural cand vine vorba sa alegi un costum de baie in tendinte; naturaletea este si in 2014 cheia succesului;
  • Anul 2014 este anul snururilor; de aceea, poti alege, linistita, un costum de baie din doua piese, in care snururile sa fie la vedere;
  • Poti alege un costum de baie roz, intreg sau din doua piese, care se leaga, intr-o maniera sexy si eleganta, dupa gat. Rozul este culoarea preferata in materie de costume de baie in 2014;
  • Talia inalta a bikinilor este un must have in vara anului 2014;
  • Detaliile cu dantela, accentele animal print sau hardware sunt aspecte de care trebuie sa tii cont in alegerea costumului de baie pentru vara 2014;
  • Nu uita ca, si in anul 2014, se poarta costumele de baie alb/negru. Daca esti o fire mai clasica si mai putin indrazneata, alege sa porti, in vara 2014, un costum de baie din doua piese in nuante de alb si negru.

Lasa-te inspirata de colectiile noi de costume de baie pe care le gasesti deja pe Internet sau pe care marii creatori de moda le-au lansat pe piata. Pregateste-te inca de pe acum pentru a fi sigura ca, pana la vacanta de vara, ai costumele de baie potrivite, in care sa te simti comod, sexy si confortabil.

Magazinele online de haine vin deja in sprijinul tau cu noile modele de costume de baie, potrivite pentru vara anului 2014. Cauta, informeaza-te si alege! Costumul de baie trebuie sa fie exact pe gustul tau si nu achizitionat in graba. Acorda-ti timpul necesar pentru ca, in vacanta de vara 2014, sa te simti excelent.

Vanzarile online si clientii

Imi place foarte mult sa imi fac cumparaturi online insa de cele mai multe ori ma enervez pentru ca nu pot sa iau cele mai bune decizii. Ador sa imi fac cumparaturile online pentru ca asa pot sa pierd vremea si pe net sa compar preturi si sa gasesc reduceri. Desi se pare ca oamenii inca nu au incredere in acest tip de comunicare intre vanzator si cumparator, piata online a avansat tot mai mult. In prezent ai sansa sa achizitionezi produse second hand, desigur la preturi nefondate, dar si produse noi de toate tipurile.

Produsele second insa reprezinta cea mai mare problema. Eu sincer nu sunt impotriva lor insa cand vad ce preturi pune lumea, imi vine sa o iaurazna. Asta pentru ca o rochie de firma, cumparata de exemplu de la H&M cu 130 de lei, este la pretul de 80 de lei folosita fiind. Nu accept asa ceva. Si eu vand produse online insa ma gandesc ca daca tot am folosit-o eu atata tamp (acea rochie sau bluza sau ce-o fi ea) si acum m-am saturat de ea si vreau sa o dau, atunci ori fac un schimb, ori o dau la un pret rezonabil, ca la urma urmei toata lumea trebuie sa aiba de castigat si nu doar persoanele astea care vand.  In plus, produsele second puse in vanzare pe net reprezinta nesiguranta. Iar vanzatorul ar trebui sa se gandeasca la asta. Exact asa cum ma gandesc si eu. Daca vand de exemplu un frigider pe care l-am folosit ani buni iar acum am unul nou, inseamna ca am avut bani sa imi iau unul nou, da? Atunci de ce nu il donez pe cel vechi care nu mai e util pentru mine? Nu cunosc genul de mentalitate …. dar cred ca numai romanii fac asa eva ca sincer in alte tari prn care am colindat sau prin care au olindat cunoscutii mei, nu sunt asa… Acolo se doneaza in masa: daca cineva isi schimba toata mobila de bucatarie nu se gandeste ca mai poate sa scoata bani pe cea veche ci o da direct la “casa de ajutor” sau la “groapa de gunoi” unde o aseaza frumusel ca sa o poata lua cineva in cea mai buna stare si sa o foloseasca inca zece sau douazeci de ani sau cat vrea si cat poate. Ideea de baza este ca piata online este buna, iti economiseste timp, chiar daca iti anuleaza din start placerea de a te plimba printre rafturi si dea proba. Insa poti sa probezi acasa si sa returnezi produsul atunci cand nu e vorba de mancare sau alte nebunii. Asa … uite ca mai au si alti oameni de munca, iar noi platim numai cu cativa lei in plus. 

Totusi piata online este buna pentru ca poti sa faci comparatie. De multe ori daca vrei sa iti cumperi un laptop de exemplu, poti sa vezi ce au si la EMag si la Altex si la Flanco si la Domo, sa compari preturile si calitatea si apoi sa iei o decizie. Asta desigur, daca te pricepi cat de cat la componente de calculator sau laptopuri si toate avantajele lor, ca sa poti face o alegere buna. Daca nu, atunci mergi direct in magazin si lasi un specialist sa iti explic care-i treaba cu fiecare. Eu cel putin aleg varianta online.  Asa nici nu mai pierd vremea, ca sincer nici nu e prea multa de pierdut si nici nu mai sunt obosita sau altele. daca intr-adevar am timp de aruncat cu priviri prin magazine atunci o fac numai din pura curiozitate. iar treaba cu comenzile online e mult mai rentabila mai ales atunci cand vrei sa iti cumperi un mega frigider sau o maisna de spalat. Nu mai trebuie sa iti faci griji pentru costurile transportului sau pentru siguranta produsului, deoarece iti este livrat la domiciliu, in perfecta stare si nimeni nu te pune sa cari tu nimic. Uite asa am trai cu totii intr-o lume frumoasa, civilizata si lispita de bariere.

Dar oamenii, cum ziceam si la inceput, inca nu au atat de mare siguranta in piata online, pentru ca au principii conservatoare, de genul: cum sa cumpere ei un produs pe care nu l-au simtit in mana, sa-l atinga si sa-l cerceteze pe toate partile…
Dar cred ca magazinele online au si avantajele lor si anume faptul poti sa fii primul care beneficiaza de ceva anume, poti sa prinzi o reducere foarte buna, poti sa iti economisesti timpul, sa ai parte de oferte promotionale, sa ai ceva unic, sa ai ceva ce nimeni nu are si multe altele. Pana atunci insa ne luptam cu dificultatile din prezent… Cel putin asa e logic prin zona….

Reduceri la haine pe gustul tau

In ziua de azi hainele sunt cele care ne reprezinta atunci cand mergem la o sedinta, cand avem o intalnire de afaceri sau amoroasa, cand vrem sa iesim cu prietenii sau cand avem treaba la piata. Ele spun totul despre noi si despre felul in care ne comportam, felul in care gandim cat si felul in care simtim sau ne raportam in contact cu cei din jur. 

Hainele sunt cele care ne arata adevarata fata, deoarece atunci cand optam pentru un anumit articol vestimentar pentru o ocazie speciala, nu achizitionam ceea ce nu ne place, ci mereu vom lua ceea ce ne place cel mai mult indiferent de pret sau de aspect. Desigur ca, atunci cand suntem impinsi de forte exterioare sa facem alegeri fortate nu avem ce sa facem, decat sa le urmam, cum ar fi uniforma la serviciu sau la scoala.  Dar si aici putem lucra destul de bine, pentru ca un sacou la urma urmei trebuie sa fie de o anumita culoare ca sa intram in standarde si nimeni nu spune si modelul pe care trebuie sa il adoptam. Astfel in orice circumstanta putem sa achizitionam haine numai si numai dupa gustul nostru. Cat despre reduceri, cele mai avantajoase oferte, nu sunt decat cele care permit atat diversitate, cat si calitate sau unicitate, la preturi mici, mici, mici. 

Internetul ne asalteaza in prezent cu foarte multe site-uri de unde nu numai ca putem sa ne “imbracam mintea in informatii” insa putem sa ne imbracam si trupul in textile. Chiar daca este dificil sa faci alegeti avand doar o imagine a produsului pe care il vrei, site-urile specializate au adoptat acum si variante de reprezentare 3D a oricarui obiect pentru a putea oferi clientului cat bine o imagine de ansamblu. Asadar, pentru cele mai bune reduceri pe gustul tau la haine click aici.

Burlacul Vladau s-a despartit

Mare surpriza mare! Burlacul Vladau si castigatoarea emisiunii Burlacul de la Antena 1, care l-a avut ca protagonist pe Bogdan Vladau, nu mai formeaza un cupu. Daciana Ciochina, caci acesta este numele frumoasei blonde care a reusit sa il “castige pe burlac” in finala show-ului, a facut acest anunt pe pagina sa de Facebook, vadit afectata de turnura pe care au luat-o lucrurile. E drept ca tanara aspiranta la inelul emisiunii si la inima lui Bogdan era cea mai indragostita de omu’ nostru si e drept ca si el a placut-o, insa a fost clar de-a lungul intregului show ca altele au fost preferatele lui, iar decizia sa finala – desi din motive legate strict de scenariul emisiunii - nu a fost una foarte brusca (caci unde ar mai fi fost doza de credibil, necesara), dar a fost surprinzatoare, data fiind evolutia lucrurilor. Show-ul cu Bogdan Vladau, in intregul sau, a aratat oricum mai credibil decat oricare altul de pana acum, incepand cu primul Burlac, Catalin Botezatu, si terminand cu “masculii feroce” gen Vladimir Draghia sau Sergiu Barboni. Nu am crezut niciun moment ca cei enumerati mai sus chiar ar pune la propriu un inel pe mana vreuneia dintre fetele venite sa ii cunoasca, dar la Bogdan Vladau ceva s-a schimbat, ori a fost el un actor mai bun decat altii, ori chiar si-a dorit ceva de la acest show si l-a luat in serios, ori fetele au fost altceva fata de ce am vazut pana acum… Cert este ca la un moment dat – desi pupa in stanga si-n deapta toate fetele, ba chiar a si lansat cateva invitatii in cabina lui pentru o cunoastere mai aprofundata – am avut senzatia ca Vladau chiar vrea sa isi schimbe viata in direct, la TV. Avea si cu cine si cred ca daca nu doua, cel putin o fata din cele prezente ii puteau sta alaturi cu succes. Insa nu ea. Nu Daciana. Desi parea femeia ideala care sa inteleaga un barbat bine, un artist, un barbat cu succes atat la femei cat si la barbati – si Bogdan a vazut si el in ea acest potential, fara indoiala – povestea nu a fost decat o incercare esuata.